Czerpiąc z kuchni regionalnej, chcemy dzielić się bogactwem i kulinarnym dziedzictwem lubelszczyzny, jednocześnie proponując Państwu zaskakujące, wysublimowane i niepowtarzalne smaki. Najwyższa jakość surowców połączona z kunsztem kulinarnym i atmosferą niepowtarzalnych wnętrz to nasza recepta, aby wielbiciele dobrej kuchni mogli w pełni rozkoszować się zrównoważonym bukietem smaków i aromatów naszych dań. Udoskonalając tradycyjne przepisy, łącząc regionalne receptury z nowoczesnym podejściem do sztuki gotowania, nasz Szef Kuchni tworzy unikatowe menu.

TRADYCYJNE PRZEPISY
W NOWOCZESNYM WYDANIU
SMAKI KUCHNI REGIONALNEJ
Zupy
Chleb własnego wypieku wiejski oraz dyniowy
Przekąski
Sałatki
Dania główne
Dodatki do dań
Pasty
Naleśniki
Desery
Burger Zestaw frytki i colesław
Bułki do burgerów własnego wypieku
Pizza ciasto do pizzy jest przygotowane na bazie naszego piwa 32 cm
Nasze piwa warzone na miejscu - pojemność 0,4 L / 1 L
Grzańce
Zimowe herbaty
Koktajle bezalkoholowe
Lemoniady
Napoje zimne
Napoje gorące
Wódka 40 ml / 0,5 L
Koniaki i brandy 40 ml
Koktajle
Whisky 40 ml
Pozostałe