Czerpiąc z kuchni regionalnej, chcemy dzielić się bogactwem i kulinarnym dziedzictwem lubelszczyzny, jednocześnie proponując Państwu zaskakujące, wysublimowane i niepowtarzalne smaki. Najwyższa jakość surowców połączona z kunsztem kulinarnym i atmosferą niepowtarzalnych wnętrz to nasza recepta, aby wielbiciele dobrej kuchni mogli w pełni rozkoszować się zrównoważonym bukietem smaków i aromatów naszych dań. Udoskonalając tradycyjne przepisy, łącząc regionalne receptury z nowoczesnym podejściem do sztuki gotowania, nasz Szef Kuchni tworzy unikatowe menu.

TRADYCYJNE PRZEPISY
W NOWOCZESNYM WYDANIU
SMAKI KUCHNI REGIONALNEJ
Zupy
Na życzenie do zup podajemy pieczywo własnego wypieku
Przekąski
Sałatki
Dania główne
Dodatki do dań
Makarony
Desery
Burgery w zestawie z frytkami i surówką colesław Bułki do burgerów własnego wypieku
Pizza Ciasto do pizzy jest przygotowywane na bazie naszego piwa 32 cm / Sos czosnkowy w zestawie
Nasze piwa warzone na miejscu - pojemność 0,4L / 1L
Grzańce
Lemoniady 200 ml
Koktajle bezalkoholowe
Zimowe herbaty
Napoje gorące
Napoje zimne
Szprycery
Koktajle
Shoty
Wódka 40 ml / 0,5 L
Koniaki i brandy 40 ml
Whisky 40 ml
Pozostałe